راز خوش‌طعم کردن قهوه کشف شد

راز خوش‌طعم کردن قهوه کشف شد

اضافه کردن کمی آب پیش از آسیا کردن دانه‌های قهوه، الکتریسیته ساکن را کاهش می‌دهد و به متراکم‌تر و یکنواخت‌تر شدن دانه‌های آسیاشده کمک می‌کند.

قهوه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایندیپندنت، قهوه یکی از نوشیدنی‌های مطبوع و پرطرفدار جهان است و بسته به شیوه درست کردن آن، طعم‌های متفاوتی دارد. اکنون محققان ادعا می‌کنند به راز قهوه خوش‌طعم پی برده‌اند.

دانه‌های قهوه هنگام آسیا شدن، به‌علت اصطکاکی که بین آن‌ها به وجود می‌آید، به یکدیگر و همچنین به دستگاه آسیا می‌چسبند. این حالت، در عین اینکه بخشی از قهوه را هدر می‌دهد، باعث می‌شود طعم قهوه اسپرسو به شکل پیش‌بینی‌نشده‌ای ناخوشایند شود.

طبق نتیجه‌گیری محققان، اضافه کردن کمی آب پیش از آسیا کردن دانه‌ها، الکتریسیته ساکن را کاهش می‌دهد و به متراکم‌تر و یکنواخت‌تر شدن دانه‌های آسیاشده کمک می‌کند. در نتیجه، اسپرسویی یکدست و گیرا به دست می‌آید. این روش اضافه کردن آب به «راس دراپلت تکنیک» مشهور است.

محققان برای اینکه بدانند کدام عوامل بر تولید الکتریسیته اثر می‌گذارند سراغ متخصصان آتش‌فشان رفتند و با تعجب متوجه شدند آنچه هنگام آسیا کردن قهوه رخ می‌دهد مشابه فوران آتش‌فشان است.

این گروه پژوهشی دریافت که رنگ دانه‌های برشته شده قهوه، اندازه ذرات، و به‌ویژه محتوای آب، همگی بر میزان الکتریسیته تولیدشده هنگام تهیه یک فنجان (شات) اسپرسو اثر می‌گذارند.

کریستوفر هندون، نویسنده ارشد این گزارش تحقیقی و شیمی‌دان در دانشگاه اورگان، در این‌باره می‌گوید: «رطوبت باقی‌مانده در قهوه برشته شده یا میزان آب اضافه شده در هنگام آسیا کردن قهوه‌ها تعیین‌کننده میزان بار الکتریسیته هنگام آسیا شدن قهوه است.»

به گفته او، آب نه‌فقط بار الکتریکی را کاهش می‌دهد و از آشفتگی و یکدست نبودن قهوه موقع آسیا شدن جلوگیری می‌کند، بلکه تاثیر زیادی بر گیرایی قهوه و به دست آوردن غلظت بیشتری از طعم‌های دلخواه دارد.

کارشناسان مدام درباره فواید قهوه و میزان مصرف آن تحقیق می‌کنند. توصیه‌ها بر این است که از مصرف بی‌رویه قهوه در روز خودداری شود، اما طرفداران قهوه، با علم بر این توصیه‌ها، همچنان همان مقدار همیشگی‌ را مصرف می‌کنند.

ارزش صنعت قهوه در آمریکا ۳۴۳.۲ میلیارد دلار است که معادل ۱.۵ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است.

این نوشیدنی پرطرفدار حاوی مواد مغذی و همچنین مواد شیمیایی طبیعی است. در عین حال که نوشیدن یک فنجان قهوه در روز شاید شما را از مراجعه به پزشک بی‌نیاز کند، برای سلامت برخی دیگر ممکن است خطر داشته باشد.

  • به این دلیل مهم تخم‌مرغ را همراه با قهوه یا چای نخورید
  • بهترین چای برای افزایش انرژی | ۷ تقویت‌کننده گیاهی برتر که توسط کارشناسان توصیه می‌شود

کد خبر 815656

  • چرا نوشیدن چای با توت و خرما ضرر دارد؟

  • راز خوش‌طعم کردن قهوه کشف شد

  • شکر پلوی شیرازی را با این روش بپزید؟ | همه فوت و فن‌های خوشمزه شدن یک غذای اصیل ایرانی

  • هشدار صدا و سیما به مردم: شب یلدا هندوانه نخورید!

  • خداحافظی نیروهای مسلح با «ژ۳» ؛ سلاح جایگزین چیست؟ | خبر مهم امیر آشتیانی درباره ساخت هلیکوپتر بومی

  • هشدار ‌گل‌محمدی به هاشمی نسب در فاصله 24 ساعت به دربی تهران

  • عکس | انهدام باند پارتی‌های مختلط با بلیت و بادیگارد

  • رأی قاطع مجمع عمومی سازمان ملل به آتش‌بس فوری در نوار غزه | این ۱۰ کشور رای منفی دادند !

  • امیرعبداللهیان: حقوق‌ بشر و حقوق زنان نزد واشنگتن هیچ اعتباری ندارد

  • خودرو محبوب ایرانی ها در آرژانتین ماشین پلیس شد! | عکس

  • خداحافظی نیروهای مسلح با «ژ۳» ؛ سلاح جایگزین چیست؟ | خبر مهم امیر آشتیانی درباره ساخت هلیکوپتر بومی

  • هشدار صدا و سیما به مردم: شب یلدا هندوانه نخورید!

  • هشدار ‌گل‌محمدی به هاشمی نسب در فاصله 24 ساعت به دربی تهران

  • تصویری عجیب از علی پروین در غسالخانه | اشتباه بزرگ در خصوص سرمربی تیم ملی

  • خودرو محبوب ایرانی ها در آرژانتین ماشین پلیس شد! | عکس

  • گل‌محمدی: از دخترم خجالت کشیدم | واکنش جالب یحیی به حواشی احتمالی نیمکت استقلال

  • صادق بوقی به سرعت در حال میلیونی شدن است | در جهان ساسی‌مانکن‌ها با صادق بوقی چه کنیم؟ | محتوای ترانه این پیرمرد ۷۰ ساله چه بود؟

  • دوست دارم این فصل برگردم و حتی شده یک بازی برای پرسپولیس کنم | دربی را با گلزنی این دو بازیکن می‌بریم

  • خرید مهم استقلال در نیم فصل | بازیکنی که قهرمانی را از آبی ها گرفت!

  • عکس | انهدام باند پارتی‌های مختلط با بلیت و بادیگارد

دیدگاهتان را بنویسید